A fost constituită Organizația municipală de Tineret

2 Octombrie 2020

Tineri entuziaști care, prin implicare, vor să schimbe lucrurile în Capitală și în țară, au constituit Organizația municipală de Tineret PRO MOLDOVA. Președintele organizației a fost ales Armen Atoian, iar Vladimir Boțan a fost ales în calitate de secretar. În cuvântul său de salut, președintele Andrian Candu, a apreciat interesul tinerilor față de procesele politice din R.Moldova, le-a urat „bun venit” în familia PRO MOLDOVA și i-a încurajat pe noii membri să vină cu idei, viziuni și cu propuneri de inițiative legislative. 

„O să vă spun un lucru curios: un sondaj, rezultatele căruia le-am obținut recent, ne arată o mare susținere a partidului PRO MOLDOVA din partea respondenților din categoria de vârstă 18-25 de ani, iar acest lucru ne bucură enorm”, a declarat Andrian Candu.

Vladimir Cebotari, Secretarul General PRO MOLDOVA, le-a dat asigurări tinerilor din noua organizație că formațiunea le va oferi toate pârghiile și platformele necesare, astfel încât implicarea lor în activitatea partidului să se fructifice în rezultate concrete PRO MOLDOVA, pentru îmbunătățirea condițiilor de dezvoltare ale tinerilor generații. La rândul său, Ion Harghel, unul dintre cei mai activi lideri ai partidului, le-a mărturisit tinerilor că în PRO MOLDOVA fiecare voce contează!