A fost constituită Organizația Teritorială Strășeni

10 Octombrie 2020

Oamenii dornici de a schimba starea de lucruri din R.Moldova continuă să se alăture echipei PRO MOLDOVA. Astăzi, a avut loc ședința de constituire a Organizației Teritoriale Strășeni. În calitate de președinte al organizației a fost aleasă Marina Marian iar în funcția de secretar - Mariana Erhan.

Prezent la eveniment, secretarul general al formațiunii, Vladimir Cebotari, a reamintit că PRO MOLDOVA și-a focusat atenția pe patru domenii-cheie: sănătatea, bunăstarea, educația și justiție. 

„R.Moldova are un potențial enorm și poate deveni un stat din care oamenii nu vor să plece. Avem soluții reale pentru ca sistemul de sănătate să fie unul modern și accesibil, oamenii să aibă venituri decente, școlile și grădinițele să devină medii confortabile și prietenoase pentru copiii noștri, iar statul de drept să nu fie doar o sintagmă frumoasă folosită la tribune”, a declarat Cebotari. 

La rândul său, președintele ales al OT Strășeni, Marina Marian a declarat că decizia de a adera la PRO MOLDOVA se sprijină în mod special pe faptul că este partidul cu cei mai profesioniști oameni.

„Am văzut în PRO MOLDOVA oameni pricepuți, profesioniști în mai toate domeniile importante pentru cetățeni. Este un partid al soluțiilor, nu al promisiunilor goale!”, a declarat Marian Marin.

Noii membri au primit mesaje de „bun venit” în familia PRO MOLDOVA și au fost încurajați să vină cu idei, viziuni și cu propuneri de inițiative legislative.