Andrian Candu a fost primit în audiență de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și Alteța Sa Regală Principele Radu

21 Aprilie 2021

Președintele PRO MOLDOVA Andrian Candu a fost primit în audiență de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și Alteța Sa Regală Principele Radu, în timpul vizitei întreprinse în România.


Andrian Candu a mulțumit pentru oportunitatea frumoasă de a revederea Majestatea Sa la Castelul Regal de la  Săvârșin, unde anual este găzduit Festivalul naţional de literatura „Dorel Sibii”, aflat sub înaltul patronaj al Majestății Sale Margareta, precum și sărbătorile tradiționale de Crăciun și Anul Nou, când români din întreaga țară și din Republica Moldova vin să colinde Familia Regală.


Andrian Candu a exprimat gratitudine Familiei Regale pentru proiectele minunate organizate cu suportul Casei Regale anterior, în special, fiind subliniată, contribuția unică în promovarea imaginii Republicii Moldova în Europa. De asemenea, au fost discutate noi proiecte care ar putea fi lansate pentru locuitorii din Republica Moldova, dar și pentru dezvoltarea țării.

Andrian Candu a comunicat Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei, și Alteței Sale Regale Principele Radu despre situația de la Chișinău, provocările cu care se confruntă societatea în urma crizelor economică, sanitară și politică.

Andrian Candu se află într-o vizită de lucru la București în perioada 19-21 aprilie. Președintele PRO MOLDOVA a avut întrevederi cu liderii PSD, PNL, PRO România, președintele comisiei politică externă și președintele Camerei Deputaților, precum și cu ministrul de externe al României.