Deconspirăm candidații. Promisiunile electorale pentru ECONOMIE.

11 Iunie 2021

👎Blocul socialiștilor și comuniștilor, precum și PAS promit platforme multifuncționale industriale. Un bluf care ni se servește de 30 de ani. Asta în loc să proiectăm drumuri, cale ferată și să vedem cum rezolvăm cea mai mare problemă – resursa umană. Avem mare deficit de oameni în țară, iar specialiștii calificați sunt pe cale de dispariție.

👎Blocul socialiștilor și comuniștilor propune impozit zero la venitul reinvestit, asta în condițiile în care acest lucru ne-ar califica drept zonă offshore, iar acest lucru va crea dificultăți investitorilor, care vor fi nevoiți să achite impozitele în țările lor. Cine va veni/va rămâne să lucreze în Moldova în asemenea condiții?!

👎PAS declară mare grijă pentru HORECA, deși anume ei au anulat toate facilitățile pentru domeniu atunci când dețineau guvernarea.

👎În timpul preludiului vremurilor bune, din grijă pentru angajați, PAS fiind la guvernare a lichidat sistemul tichetelor de masă. Astăzi, promit să susțină angajații.

👎PDM a făcut o ofertă terci în economie. Oamenii care au arătat ce pot anul trecut cât au condus Ministerul Economiei. Programul economic PDM a fost prezentat de fostul ministru din guvernul socialist-democrat, omul care nu a formulat nicio soluție pe toată perioada pandemiei.