Locuitorii din comuna Chetriș (Fălești) vor vota, pe 1 noiembrie, candidatul PRO MOLDOVA

24 Octombrie 2020


Locuitorii comunei Chetriș din raionul Fălești, au o alternativă clară și atractivă pentru duminică, 1 noiembrie, când în localitate vor avea loc alegeri locale repetate. Oamenii spun vă îl vor vota pe candidatul PRO MOLDOVA, Ion Diac.

Candidatul își propune să dezvolte proiecte concrete de infrastructură, iar pentru asta se bucură de tot sprijinul și ajutorul partidului. 

„În calitate de primar al comunei Chetriș,  voi continua proiectele frumoase începute  de fostul primar, doamna Zinaida Diaconu  (Dumnezeu s-o aibă în pază).  În afară de asta, îmi propun proiecte mari precum: gazificarea localități, alimentarea cu apă potabilă, betonarea treptată a celor mai avariate drumuri din localitate, reconstrucția trotuarelor, accesarea fondurilor europene pentru proiecte în folosul comunității, înfrățirea comunei noastre și multe alte proiecte pentru tineri, pentru siguranță și pentru binele comun al acestei localități”, a declarat Ion Diac. 

La rându-i, președintele PRO MOLDOVA, Andrian Candu, aflat astăzi într-o vizită în raionele de nord, le-a spus locuitorilor din comuna Chetriș, că un bun primar nu trebuie să fie un om cu experiență politică, ci un om al satului. 

„Un primar trebuie să fie un bun gopodar și un om de cuvânt. Știu că domnul Diac este un om apreciat în localitate și am toată încrederea în domnia sa. Dânsul nu va face politică pentru că oamenii, în general, au obosit de politică, de vorbe și de promisiuni goale. Domnul Diac va face proiecte concrete pentru localitate”, a declarat Andrian Candu.

Candidatul PRO MOLDOVA este susținut, apreciat și încurajat de președinții mai multor organizații teritoriale din nordul republicii, care spun că îl cunosc personal și că el merită să fie primar.

„Pe domnul Diac, îl caracterizează promisiunea îndeplinită, onoarea cuvântului și faptul că sare în ajutorul oricui, iar pentru asta merită să fie primar în localitatea Dvs”, a declarat Victor Său, preșdintele OT Soroca. 

Ion Diac vine dintr-o familie de gospodari. S-a născut pe 24 noiembrie, 1971, are o soție minunată și doi copii de care este mândru. El este candidatul PRO MOLDOVA la alegerilor locale repetate care vor avea loc pe 1 noiembrie, după ce fostul primar aflat în exercițiul funcției, a decedat.