Oamenii PRO MOLDOVA au ajutat peste 1.300 de bătrâni

20 Aprilie 2020

Peste 1.300 de persoane în etate din municipiile Chișinău și Bălți și raioanele Hâncești, Leova, Căușeni, Drochia, Edineț, Glodeni, Sângerei, Rezina, Șoldănești, Fălești și Ungheni au fost ajutate mulțumită generozității moldovenilor.

În perioada sărbătorilor pascale, voluntarii PRO MOLDOVA cu suportul oamenilor de bună credință au împărțit vârstnicilor pachete cu produse alimentare de strictă necesitate. Persoanele în vârstă care sunt izolate din cauza riscului iminent de îmbolnăvire cu COVID-19 și care nu au posibilitate să-și cumpăre măcar o pâine proaspătă au primit cu multă mulțumire pachetele. Produsele au fost oferite grație mărinimiei sutelor de oameni care au răspuns pe platforma caritate.md apelului  „Ajută un bătrân”.

Voluntarii PRO MOLDOVA au distribuit coletele la ușa casei, respectând cerințele de precauție recomandate de specialiști.

Acțiunea „Ajută un bătrân” a fost lansată cu două săptămâni în urmă, iar la apelul liderului Grupului parlamentar PRO MOLDOVA, Andrian Candu, au răspuns zeci de oameni care au făcut donații pe platforma caritate.md. În doar o săptămână, a fost atins obiectivul de a colecta 50.000 de lei, pentru a ajuta 1.000 de bătrâni. Oamenii continuă să doneze, ceea ce face posibil să fie ajutate mai multe persoane în etate. 

Pentru mai multe imagini, accesați acest link