Organizațiile teritoriale PRO MOLDOVA, determinate să continue lupta cu abuzul, sărăcia și incompetența

3 Octombrie 2020

Decizia abuzivă a  Curții Supreme de Justiție în dosarul PRO MOLDOVA VS CEC nu a făcut decât să ne consolideze echipa și să ne facă mai puternici. Astăzi, în timp ce magistrații CSJ anunțau decizia privind neadmiterea recursului PRO MOLDOVA, partidul se afla într-o ședință amplă cu președinții tuturor organizațiilor teritoriale. 


Decizia a fost una previzibilă având în vedere manieră sfidătoare și dictatorială în care actionează regimul Dodon. Liderii teritoriali, au agreat în unanimitate planurile partidului de a continua lupta și de a ne face auzite mesajele de campanie.


Vom continua vizitele în teritoriu, discuțiile cu cetățenii. Avem o echipă puternică, oameni profesioniști, expertiză și soluții concrete pentru foarte multe din problemele pe care se sprijină realitatea tristă în care se află R.Moldova


Cei care au comandat neînregistrarea lui Andrian Candu în cursa pentru alegerile prezidențiale, habar nu au cât de mult rău și-au făcut. Determinarea și entuziasmul echipei noastre de a lupta cu prostia și incompetenșa actualei guvernări, sunt de nezdruncinat!