PRO MOLDOVA își consolidează echipa. A fost constituită Organizația Teritorială Fălești

24 Octombrie 2020


Avem nevoie de o nouă republică, de oameni cu soluții, de o nouă Constituție și de o organizare statală care să înceapă de la oameni și nevoile lor. Este convingerea PRO MOLDOVA, iar în jurul ei se consolidează tot mai mulți oameni pregătiți și determinați să înceapă schimbarea. Printre ei se regăsesc și noi membri ai partidului care au constituit astăzi organizația teritorială Fălești.  Aceasta va fi condusă de Boris Buga, ales în funcția de președinte și Stanislav Rusu, propus și votat în funcția de secretar general.


Noii membri s-au declarat încrezători în forța motrice a PRO MOLDOVA și spun că au decis să se alăture echipei pentru că au văzut în ea oameni profesioniști care vin cu soluții concrete, nu cu show-uri și lupte politice duse mult prea departe de interesul național. 


„Noi am pornit la drum nu cu ambiții politice, ci cu ambiția de a pune bazele unei echipe care să aducă dezvoltarea. Suntem bucuroși să vă avem alături de noi în primii pași - apararea intereselor cetățenilor și dezvoltarea țării”, a declarat Andrian Candu, președintele PRO MOLDOVA. 


Noii membri și-au exprimat indignarea față de neînregistrarea candidatului PRO MOLDOVA în cursa pentru alegerile prezidențiale. La rându-i, președintele partidului le-a explicat celor prezenți că sabotarea PRO MOLDOVA a fost o decizie strict politică a regimului Dodon. 


„Probabil mulți vă întrebați noi pentru cine votăm, pe cine susținem?! Am analizat mult acest aspect și am decis că vom susține candidatul care nu doar împrăștie promisiuni electorale, ci are determinarea să le îndeplinească. Iată de ce PRO MOLDOVA a lansat un test al sincerității pentru candidați: am selectat câteva din promisiunile lor comune (pensii mai mari, ajutoare pentru copii, redistribuirea fondului rutier) și i-am chemat să voteze aceste proiecte înainte de alegeri”, a declarat Andrian Candu. 


Analizând abordarea candidaților față de acest test al sincerității, PRO MOLDOVA va decide în consecință și își va anunța poziția adoptată. 


În numai trei luni de la înregistrare, PRO MOLDOVA a reușit să-și construiască mai bine de 20 de organizații teritoriale.