PRO MOLDOVA salută decizia deputatului Oleg Sîrbu de a adera la Grupul parlamentar PRO MOLDOVA

12 Mai 2020

Salutăm decizia deputatului Oleg Sîrbu, ales în circumscripția uninominală 3, care rămâne loial cetățenilor care l-au ales și nu intereselor unui grup, care s-a aciuat la guvernare. 

„Îmi doresc pentru țara mea, pentru raionul, orașul meu natal, pentru oameni creștere, nu degradare: să fie păstrat parcursul european și asigurată integritatea țării mele; să fie atrase și implementate proiecte economice ambițioase; să fie îmbunătățite condițiile de trai ale cetățenilor; să fie dezvoltate proiectele sociale de susținere a populației vulnerabile; să fie îmbunătățit climatul antreprenorial; să fie majorate investițiile în sistemele educațional și, mai ales, cel medical; să fie susținută și dezvoltată ramura agricolă. De aceea pledez pentru unitate și prosperitate, atitudine colegială nu decizii unilaterale, bazate pe ambiții personale”, a declarat Oleg Sîrbu.

Liderul PRO MOLDOVA, Andrian Candu a salutat decizia deputatului, spunându-i că îi pare bine să lucreze din nou împreună.

„Tot mai mulți deputați aleși pe circumscripție uninominală aleg să respecte și să nu trădeze încrederea oamenilor care i-au votat”, a mai adăugat Andrian Candu.

La această oră, Grupul parlamentar PRO MOLDOVA este format din 10 deputați, dintre care 6 au fost aleși pe circumscripții uninominale.

- -

Mesajul lui Oleg Sîrbu

Am analizat profund în ultima perioadă idei, păreri, fapte, emoții și evenimente... Mă regăsesc în formațiunea politică PRO MOLDOVA, printre colegii mei, care-mi sunt aproape prin atitudine și planuri de viitor.

Îmi doresc pentru țara mea, pentru raionul, orașul meu natal, pentru oameni creștere, nu degradare:

- să fie păstrat parcursul european și asigurată integritatea țării mele;

- să fie atrase și implementate proiecte economice ambițioase;

- să fie îmbunătățite condițiile de trai ale cetățenilor;

- să fie dezvoltate proiectele sociale de susținere a populației vulnerabile;

- să fie îmbunătățit climatul antreprenorial;

- să fie majorate investițiile în sistemele educațional și, mai ales, cel medical;

- să fie susținută și dezvoltată ramura agricolă.

De aceea pledez pentru unitate și prosperitate, atitudine colegială nu decizii unilaterale, bazate pe ambiții personale.