Tinerii PRO MOLDOVA: Aceste alegeri sunt pentru ca Dodon să plece

13 Octombrie 2020

Tinerii PRO MOLDOVA au venit astăzi la Gara Feroviară cu semnăturile oamenilor care au votat pentru DODON PLEACĂ și cu un bilet de tren în direcția Rostov pe Don pentru ”oleacă” președintele Igor Dodon.


Ion Harghel, liderul tinerilor PRO MOLDOVA, a spus că direcția aleasă este tocmai potrivită pentru încă președintele Dodon, deoarece este patria tuturor trădătorilor de țară din spațiul post-sovietic. Am adus de 3 ori mai multe semnături pentru ca Dodon să plece, decât a adus el la CEC ca să rămână, a spus liderul tinerilor PRO MOLDOVA.

Tinerii au adus cu ei pungi de care îi plac lui Dodon, dar pline cu semnăturile adunate în cadrul campaniei Dodon pleacă, desfășurată în luna iulie curent. Sunt peste 70 de mii de semnături adunate în cele trei săptămâni de campanie, la care se adaugă semnăturile pentru Candu, exclus ilegal din cursă, dar și pentru candidații admiși de socialiști în campania pentru prezidențiale. De asemenea, tinerii i-au adus pachete electorale cu care Dodon hrănește alegătorii - hrișcă, carne înăbușită și ziare pline de minciuni. 


Igor Dodon este vinovat de abuz de putere în opina a cel puțin 70 de mii de oameni. El a uzurpat puterea prin controlul absolut al Guvernului și încercări repetate de subminare a Parlamentului. Igor Dodon prin șantaj și corupere a pus mâna pe justiție.

PRO MOLDOVA este convinsă că aceste alegeri sunt pentru ca Dodon să plece, de data aceasta nu în vacanță, dar în istorie. Oamenii PRO MOLDOVA au ales să-l dea afară pe acest oleacă președinte fără demnitate și fără respect pentru oameni.