Un grup de consilieri din raionul Șoldănești a anunțat că aderă la PRO MOLDOVA pentru a putea implementa proiecte concrete pentru un viitor european al Republicii Moldova

21 Mai 2020

Un grup de consilieri din raionul Șoldănești a anunțat că aderă la PRO MOLDOVA pentru a putea implementa proiecte concrete pentru un viitor european al Republicii Moldova. 

„Politica promovată de guvernarea actuală nu reprezintă cetățenii, iar viitorul țării noastre este în pericol. Pentru a putea realiza angajamentele asumate față de cetățeni, am decis să aderăm la grupul parlamentar PRO MOLDOVA”, se arată în declarațiile consilierilor locali. 

Totodată, consilierii locali PDM s-au arătat dezamăgiți de situația internă în Partidul Democrat, ce afectează luarea deciziilor în favoarea și beneficiul țării și al oamenilor, lucru ce i-a determinat o dată în plus să părăsească formațiunea.

Peste 200 de consilieri locali și raionali, primari și membri PDM au anunțat până azi că aderă la PRO MOLDOVA, alături de mai mulți deputați, inclusiv aleși pe circumscripție, care au trecut în opoziție față de actuala guvernare anti-populară.